Despre noi

Alexandru Ionuț Roja


Alexandru Roja are o experiență de 20 de ani în mediul academic și de cercetare specifice managementului organizațiilor și expertiză în domeniul inovației digitale, antreprenoriat, management strategic și transformare digitală. În decursul ultimilor ani a orchestrat ecosisteme de inovare și antreprenoriat definind contexte fertile și competitive pentru inovare și transformare digitală precum și pentru valorificarea capacităților și capabilităților de inovare și a strategiilor de transformare digitală.

Simona MotognaPasionată de ceea ce fac în fiecare zi: cursuri și seminarii cu studenții, cercetare în Inginerie Software și inovare și antreprenoriat. Experiența în mentorat echipe (Imagine Cup, JA Bizz Factory), în competiții de antreprenoriat (Innovation Labs, DpIT), în ecosistemul local (Spherik Accelerator)

Tudor Alexandru IleniStartup Enthusiast, student doctorand la UBB, dezvoltator software la Tvarita cu domenii de interes în învățare automată și procesare de imagini. Propun si dezvolt soluții inovative în domeniul “computer vision” pentru clienții și partenerii noștri. Lucrez cu studenții de anul 1 și predau laboratoare precum Arhitectura Sistemelor de Calcul și OOP.

Florentin Bota


În calitate de mentor la Innovation Labs România, lucrez cu echipe de startups pentru a le ajuta să-și îmbunătățească produsul și să dezvolte un plan de afaceri viabil.
Sunt CEO la CodexWorks Technologies, o firmă de dezvoltare de software specializată pe automatizarea proceselor business.
Mi-am terminat recent doctoratul în Informatică și în prezent lucrez ca asistent universitar la Universitatea Babeș-Bolyai pentru a ajuta studenții să devină programatori mai buni.

Jaclina Iana BulatStudentă în anul I la Facultatea de Informatică în cadrul UBB, alegere făcută din curiozitatea pentru tehnologie și inovație. Pasiunile mele se reflectă în proiectele în care am activat și activez în prezent, în dorința de a contribui cu creativitate la provocările care apar.

Mihai Greblă


Un student in anul 2 la sectia Informatica Engleza din cadru FMI UBB pasionat de tehnologie si aventura, cam asa m-as putea descrie intr-o fraza mai restransa. Inca din liceu sunt atras de lumea businessului si a inovatiei, astfel acest acceletator este urmatorul pas in dezvoltarea mea, desigur impreuna cu restul participantilor din aceasta comunitate.

Tudor Tișe


Sunt student în anul 2 la secția Informatică Engleză din cadrul FMI UBB și fondator al startup-ului Manuscrito, proiect cu numeroase premii naționale și internaționale.
Pasiunea mea pentru start-ups a venit încă din liceu și evoluează zi de zi fie din perspectiva de construit produse, fie din cea de organizat evenimente.