Categories
Activități

CS InnoHub Meetups 3

Suntem încântați să vă prezentăm invitații celui de-al treilea meetup din acest semestru, parte a seriei CS InnoHub Meetups, Powered by Transart – “Securitate Cibernetică: De la Protecție la Oportunități de Afaceri”.

📅 Data: 30 Mai, Ora: 18:00

📍 Locația: FSEGA, ROOM 404

🎤 Invitați speciali:

🔹 Andrei Ștefănie – Founding Engineer @ Cyscale

Cu o vastă experiență în inginerie și securitate cibernetică, Andrei ne va vorbi despre soluțiile inovatoare dezvoltate de-a lungul carierei sale și cum acestea contribuie la protejarea datelor și a infrastructurii digitale.

🔹 Cristiana Bogățeanu – Tech start-up business mentor and advisor

Cristiana va împărtăși din cunoștințele sale despre mentorat și consultanță pentru start-up-uri tech, oferind perspective valoroase despre cum să transformăm provocările securității cibernetice în oportunități de afaceri profitabile.

🔹 Tudor Damian – Cybersecurity & Cloud advisor

Expert în securitate cibernetică și soluții cloud, Tudor ne va ghida prin complexitatea securității în era digitală, subliniind importanța adoptării unor măsuri proactive pentru protecția și succesul afacerilor.

Nu ratați această oportunitate de a învăța și de a descoperi noi modalități de a transforma securitatea cibernetică într-un avantaj competitiv. Vă așteptăm cu entuziasm pentru o seară plină de informații valoroase și networking! 🍕✨

🔗 Pentru mai multe detalii și înscriere, accesați linkul https://forms.office.com/e/5GJEb7u9hi