Categories
Activități

CS InnoHub Meetups 2

Cu bucurie și entuziasm, vă prezentăm invitații speciali pentru evenimentul nostru, “Artificial Intelligence & Product Development”, din seria CS InnoHub Meetups, Powered de Transart!

Acești profesioniști de marcă sunt gata să împărtășească cunoștințele și perspectivele lor din domeniul inteligenței artificiale și dezvoltării de produse și să răspundă la întrebările voastre.

🌟 Florentin Bota – Co-fondator al T@book, un pionier în lumea tehnologiei și inovației. Cu o vastă experiență în domeniul startup-urilor și tehnologiei, Florentin aduce o viziune unică asupra modului în care AI-ul poate transforma produsele și afacerile.

🌟 Paul Cirstean – Head of Innovation @ Yonder, cu o carieră dedicată explorării inovației în tehnologie și dezvoltarea produselor. Expert în conducerea eforturilor de inovare, Paul va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care AI-ul poate revoluționa procesele de dezvoltare a produselor.

🌟 Alexandru Luchiian – Specialist în conectivitate și mediu, cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei și impactului său asupra mediului înconjurător. Alexandru va aborda importanța integrării tehnologiei AI în dezvoltarea produselor pentru a crea soluții sustenabile și inovatoare.

Invitații de excepție vor oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra impactului inteligenței artificiale în dezvoltarea de produse și vă vor ghida într-o călătorie captivantă către intersecția dintre tehnologie și afaceri. Nu ratați șansa de a fi parte din acest eveniment remarcabil dedicat studenților! 🎉💡

Sunteți gata să faceți parte din această experiență captivantă? Înscrieți-vă acum pentru a vă rezerva locul și pentru a fi alături de noi în discuțiile stimulante!
Și nu uitați, vă așteaptă și pizza delicioasă pentru a vă bucura de momente relaxante și de networking! 🍕
📅 Data: 25 aprilie 2024
🕒 Ora: 18:00
📍 Locație: Campus FSEGA, sala 404

Pentru participare, înscrie-te aici: https://forms.office.com/e/3NvBAW4XTh